Kita Nyedhiyakake solusi proses total

Lini produksi

KAMI Kasedhiya ALAT KUALITAS sing Dhuwur

PERALATAN KAMI

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

Katrangan ringkes :

Zhengzhou Yizheng Heavy Machinery Equipment Co., Ltd. dununge ing taman industri kulon Zhengzhou, provinsi Henan, khusus ing riset lan pangembangan teknologi perlindungan lingkungan pertanian, riset lan pangembangan lan produksi peralatan daur ulang sampah, pupuk BB set peralatan lengkap, peralatan pupuk organik, lini produksi pupuk organik riset peralatan lan pangembangan lan produksi. Kita duwe kapasitas riset lan pangembangan lan kekuatan manufaktur sing kuwat. Kanggo nyedhiyakake pelanggan proses desain, manufaktur peralatan instalasi, instalasi, pengujian, dhukungan layanan lengkap.

Nyedhiyakake kabeh Tanduran Pupuk Pupuk

Solusi

  • Gawe Pupuk Organik ing Omah

    Kepiye Cara sampah Kompos? Komposisi sampah organik perlu lan ora bisa diindhari nalika rumah tangga nggawe pupuk dhewe ing omah. Sampah kompos uga minangka cara sing efisien lan ekonomis kanggo ngatur sampah ternak. Kasedhiya 2 jinis metode kompos ing pupuk organik ...

  • Miwiti proyek produksi pupuk organik

    PROFIL Saiki, miwiti lini produksi pupuk organik kanthi bimbingan rencana bisnis sing bener bisa ningkatake pasokan pupuk sing ora mbebayani tumrap para petani, lan ditemokake manawa mupangat nggunakake pupuk organik luwih akeh tinimbang biaya pangaturan tanduran pupuk organik, ora ...

  • Pupuk Domba kanggo Teknologi Pupuk Organik

    Ana akeh peternakan wedhus ing Australia, Selandia Baru, Amerika, Inggris, Prancis, Kanada lan akeh negara liyane. Mesthi wae, ngasilake pupuk wedhus akeh banget. Iki bahan baku sing apik kanggo produksi pupuk organik. Nopo nopo Kualitas pupuk wedhus minangka sing pertama ing peternakan. ...

  • Napa pupuk pitik kudu diurai sadurunge digunakake?

    Kaping pisanan, pupuk ayam mentah ora padha karo pupuk organik. Pupuk organik nuduhake jerami, kue, pupuk ternak, residu jamur lan bahan baku liyane liwat dekomposisi, fermentasi lan proses digawe pupuk. Pupuk kewan mung salah siji saka mater ...

  • Instalasi lan pangopènan Chain Plate Compost Turner

    Turner kompos piring rantai nyepetake proses dekomposisi sampah organik. Gampang dioperasikake lan efisiensi banget, mula peralatan komposting iki digunakake ora mung ing pabrik produksi pupuk organik, nanging uga ing kompos pertanian. Pemeriksaan sadurunge nindakake uji coba ◇ ...

  • Kepiye sampeyan nggawe pilihan saka pabrik FERTILIZER ORGANIK

    Survei bahan baku pupuk organik Amarga akeh pupuk kimia sing ditrapake sajrone wektu sing cukup suwe, kandungan zat organik ing lemah suda tanpa netralisasi pupuk organik. Tujuan utama tanduran pupuk organik yaiku ngasilake pupuk organik ...

  • Cara ngontrol kualitas kompos

    Kontrol kahanan produksi pupuk organik, ing prakteke, yaiku interaksi sifat fisik lan biologis sajrone proses tumpukan kompos. Siji tangan, kondisi kontrol interaksional lan terkoordinasi. Kosok baline, windrows beda-beda dicampur, amarga nyilem ...

  • Kepiye cara milih mesin turner kompos?

    Sajrone proses produksi pupuk organik komersial, ana peralatan penting sing duwe peran penting ing tahap fermentasi limbah organik - mesin turner kompos, kita bakal ngenalake sawetara pengetahuan dhasar babagan turner kompos, kalebu fungsine, jinis lan cara milih a. ..

  • Limbah Biogas kanggo Solusi Produksi Pupuk

    Sanajan peternakan unggas saya saya suwe saya populer ing Afrika, nanging iki sejatine minangka kegiyatan skala cilik. Nanging, ing sawetara taun kepungkur, aku wis dadi usaha sing serius, amarga akeh pengusaha enom target target bathi sing apik. Populasi unggas ing ...

  • CARA ngasilake pupuk organik saka sampah panganan?

    Limbah panganan saya saya tambah amarga pedunung jagad saya akeh lan kutha saya gedhe. Yuta-yuta ton panganan dibuwang ing sampah ing saindenging jagad saben taun. Saklawasé 30% woh-wohan, sayuran, pari-parian, daging lan panganan rangkep ing donya dibuwang saben taun ....

  • Gunakake sampah ternak kanggo ngasilake pupuk organik biologis

    Pangobatan sing cukup lan panggunaan pupuk ternak sing efektif bisa ngasilake penghasilan sing akeh kanggo mayoritas petani, nanging uga kanggo ngoptimalake upgrade industri dhewe. Pupuk organik biologis minangka jinis pupuk kanthi fungsi pupuk mikroba lan f organik ...

  • Saring Panyusutan Pencet lan Proses Nyipta Pupuk Kompos

    Sukrosa nyumbang 65-70% produksi gula ing saindenging jagad. Proses produksi mbutuhake akeh uap lan listrik, lan ngasilake residu ing macem-macem tahapan produksi sekaligus. Status produksi sukrosa ing jagad iki ana luwih saka satus negara ...

  • Pupuk Kimia sing Bener

      Pupuk kimia diasilake kanthi sintetis saka bahan anorganik, minangka bahan sing nyediakake unsur nutrisi kanggo tuwuh tanduran kanthi metode fisik utawa kimia. Nutrisi Pupuk Kimia Pupuk kimia sugih ing telung gizi penting sing dibutuhake kanggo ...

  • Kontrol Kualitas Pupuk Organik

    Kontrol kahanan produksi pupuk organik, ing prakteke, yaiku interaksi sifat fisik lan biologis ing proses nggawe kompos. Siji tangan, kondisi kontrol interaksional lan terkoordinasi. Kosok baline, windrows beda-beda campuran, amarga div ...

  • Daur-ulang sampah residu jamur

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi budidaya jamur sing bisa dimakan, ekspansi area taneman terus-terusan lan jumlah varietas tandur, jamur dadi tanduran awis penting ing produksi pertanian. Ing wilayah jamur, akeh sampah ...

  • Cara milih Mesin Pengering Pupuk

      Sadurunge milih mesin pangatusan pupuk, sampeyan kudu nganalisa kabutuhan kabutuhan pangatusan: Bahan-bahan partikel: Apa sifat fisik nalika udan utawa garing? Apa distribusi granularitas? Beracun, gampang kobong, korosif utawa kasar? Proses dibutuhake ...

  • Gawe pupuk organik dhewe ing omah

    Nalika pupuk organik buatan omah, kompos sampah organik iku penting. Kompos minangka metode pembuangan limbah ternak sing efektif lan ekonomis Ana telung jinis jinis tumpukan: lurus, semi-pit, lan pit Jinis lurus Cocog kanggo suhu, udan, asor ...